Laat je verwennen bij Schoonheidssalon Esthégi in Lelystad

Schoonheidsspecialiste esthegi

In een drukke wereld als deze is ontspanning natuurlijk ontzettend belangrijk. Naast al dat werken is het ook erg belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Een bezoekje aan een schoonheidssalon brengen is dan ook zeker geen overbodige luxe. Door het ondergaan van een schoonheidsbehandeling kan je heerlijk ontspannen en tegelijkertijd een welverdiende boost aan jouw natuurlijke beauty geven. Bij Esthégi schoonheidsspecialiste Lelystad ben je aan het juiste adres voor schoonheidsbehandelingen zoals: Gezichtsbehandelingen, epileren (wenkbrauwen, bovenlip, of het gehele gelaat) en luxe massages. Ons salon ligt zeer centraal gelegen in Lelystad en is op 10 minuten rijden (met de auto) vanuit het centrum, de kempenaar of de tjalk bereikbaar. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak! Wij zijn u graag van dienst.

Gezichtsbehandelingen

Bij beauty schoonheidssalon Esthégi is het mogelijk om uit diverse soorten behandelingen te kiezen. Op de eerste plaats hebben wij natuurlijk de gezichtsbehandelingen, bij deze behandeling wordt heel het gezicht uitbundig onderhanden genomen door een van onze vakkundige schoonheidsspecialiste. Op deze manier kan uw huid zich optimaal herstellen en geheel ontspannen. Op deze manier kunt u er weer volledig tegenaan!

Laat uw wenkbrauwen epileren

Onze gecertificeerde specialisten zorgen er altijd weer voor dat jouw wenkbrauwen er prachtig en bovenal perfect uit zullen zien. Geen rare haartjes meer die tussen de neus opspringen. Wij epileren met een pincet of met draad, de keuze ligt helemaal bij u. Ook is het bij ons mogelijk om uw wenkbrauwen te laten verven Ga je op vakantie en wil je er toch wel verzorgd bij liggen op het strand? Je kunt bij ons ook je benen en armen laten epileren en harsen. Als je helemaal summer ready wilt zijn dan is dit natuurlijk dé behandeling die je moet hebben. Maak een afspraak en kom snel langs in onze prachtige salon in Lelystad!

Acné-behandeling

schoonheidsspecialisteHeb je al een tijd last van pukkeltjes, bultjes of puistjes en wil je hier wel vanaf? Wij van Esthégi hebben als beauty schoonheidssalon ook diverse soorten acne behandelingen. Zo bieden wij een dieptereiniging behandeling, chemische peeling, laserbehandelingen en microdermabrasie aan. Voor eens en voor altijd van je acne af komen is nog nooit zo makkelijk geweest als nu. Het voordeel van onze behandelingen is dat je altijd de expertise en de kennis van een schoonheidsspecialiste kunt raadplegen, deze persoon weet natuurlijk als de beste wat je moet doen om ervoor te zorgen dat de acne niet terug zal komen. Dit is altijd beter dan zelf aan de haal gaan, vaak weten mensen niet precies hoe ze het moeten doen en wordt de schade aan de huid alleen maar groter.

Luxe & ontspannende massages

Los van de gezichtsbehandelingen en andere soorten behandelingen is het ook altijd mogelijk om bij ons een heerlijke massage te krijgen. Tijdens deze massage zal jouw lichaam in totale rust komen, heerlijk na een lange dag werken. Esthégi is dan ook echt een schoonheidssalon die niet alleen gericht is op beauty, maar die ook altijd weer klaarstaat voor iedereen die even tot rust wilt komen. Kom ook eens een keer langs bij ons in Lelystad en ervaar zelf waarom bij misschien wel dé beste beauty en schoonheidssalon van de regio zijn!

Gecertificeerd personeel

Hoogwaardige zorgverlening op maat vinden wij erg belangrijk. Daarom is ons personeel dan ook volledig voorzien van de juiste certificaten en zijn wij aangesloten bij de ANBOS, de schoonheidsspecialisten brancheorganisatie. Al ruim 14 jaar streven wij elke dag weer naar tevreden klanten, dit vinden wij erg belangrijk. Wij hopen dat wij u snel mogen verwelkom in onze prachtige schoonheidssalon centraal gelegen in Lelystad!

Neem gerust contact met ons op en wij proberen zo snel mogelijk een afspraak met u in te plannen. Bekijk onze website voor onze gehele prijslijst en een totaaloverzicht van al onze behandelingen die wij aanbieden. Bij afname van meerdere behandelingen is het altijd mogelijk om korting te ontvangen. Neem hiervoor altijd eerst contact met ons op. Wil je meer te weten komen over wat wij precies doen en wat je kan verwachten? Bekijk het filmpje hieronder!